Promoţii
Tablou Personalizat

Reproduceri tablouri celebre - Psyche primind primul sărut de la Cupidon (1798) - François Gérard

Nou Psyche primind primul sărut de la Cupidon (1798) - François Gérard
Vizualizări: 7039
Cod produs: xtrd1205
Disponibilitate: Toate tablourile se execută la comandă în 24h
159,00 Lei Fără TVA: 159,00 Lei


Opţiuni disponibile


* Dimensiune:

Cant: Comandă

Psyche primind primul sărut de la Cupidon (1798) - François Gérard

Eros și Psyche sunt protagoniștii unei povestiri conținute în scrierea "Metamorfoze" a lui Apuleius. Se referă în special la nenumăratele obstacole în calea dragostei dintre Eros (sau Cupidon, Amor) și Psyche. Un cuplu regal din Creta avea trei fiice, dintre care cea mai tânără, Psyche, era deosebit de frumoasă. Din acest motiv, localnicii neglijau cultul Afroditei, ceea ce a declanșat ura acestei zeițe față de tânăra rivală. Afrodita cere fiului ei, Eros, ca prin săgețile sale să o facă să se îndrăgostească de un monstru. Dar, din neatenție, Eros se înțeapă într-una din săgeți și astfel el însuși se va îndrăgosti de Psyche. Între timp, regele își mărită fetele cele mari, dar Psyche nu atrage atenția pețitorilor. Consultând Oracolul din Delphi, află stupefiat că aceasta ar trebui să se căsătorească nu cu o ființă umană, ci cu animal zburător. O lasă pe vârful unui munte pentru a se realiza cele predestinate. Zeul Zefir o poartă într-o regiune de basm. Psyche ajunge la un palat de o strălucire deosebită. O voce îi spune că totul îi va aparține cu condiția ca să nu privească niciodată viitorul soț.

tablouri canvas si multicanvas x-trend     Tablouri canvas, tablouri multicanvas, tablouri moderne, tablouri personalizate, design interior. Achiziţionează acest fantastic tablou canvas, şi decorează-ţi casa cu gust.
     Tabloul este realizat în stilul unui opere de artă autentice. Imaginea este imprimată pe pânză  de înaltă calitate, material 240 g/mp cu un finisaj uşor lucios, apoi întinsă pe un şasiu de lemn tratat, cu grosimea de 4cm x 2cm și capsată pe partea din spate. Are aplicată o agăţătoare de alamă, gata de pus pe perete. Pe pânză este aplicat un strat protector antistatic rezistent la UV şi praf, care asigură culori vibrante, stabile timp îndelungat.
     Dacă doriţi alte formate multicanvas, alte dimensiuni, sau alte opţiuni personalizate, vă rugăm sa ne contactaţi prin formularul de contact, vom realiza tabloul conform cerinţelor dvs.
     Nuanţa, tonul şi intensitatea culorii pot varia în funcţie de monitor.

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:comentarii la produs: Reproduceri tablouri celebre - Psyche primind primul sărut de la Cupidon (1798) - François Gérard