Despre X-trend

X-Trend Logo

X-Trend, magazin online pentru tablouri canvas și multicanvas, tablouri moderne sau tablouri personalizate - un tablou pentru fiecare!

    X-TREND oferă un sortiment mare de tablouri şi printuri de artă pentru toate interesele, stilurile de decorare și orice buget. Un tablou canvas sau multicanvas este rezultatul a unei imagini imprimate pe panză specială, de cea mai bună calitate și apoi întinsă pe un cadru (șasiu) de lemn. Pe spatele tabloului este prinsă o agățoare din alamă astfel că tabloul comandat de dumneavoastră este gata de pus pe perete.
     Printurile panză (canvas) sunt adesea folosite în design interior, cu imagini din galeria noastră, sau personalizate cu fotografii personale. Printurile panză (canvas) sunt destinate pentru a reproduce aspectul de picturi în ulei originale sau picturi acrilice. Tablourile canvas sunt adesea folosite ca o alternativă mult mai ieftină la lucrări de artă, nu necesită geam și cadrul de lemn tratat nu este vizibil. Tablourile canvas sunt tiparite cu ajutorul celei mai performante tehnologii de pe piața românească - 12 culori - 29 de miliarde de nuanțe, gradații fine, efect metalizat redus, rezultând produse imprimate foarte rezistente la zgârieturi.
    Îmbogățește decorul casei tale cu un tablou uimitor: tablou pentru dormitortablou potrivit pentru living (sufragerie)tablou pentru biroutablou pentru baruri, cafenele și restaurantetablouri de nuntătablouri personalizate cu fotografia tatablouri de vacantătablou foto mozaic. Printurile pe hârtie fotografică sau pe canvas (pânză) atât alb-negru cât şi color sunt efectuate cu profilele de culoare măsurate de către noi cu ajutorul spectrocolorimetrului, iar prelucarea înainte de printare este efectuată pe stații garfice dotate cu placi video Nvidia QuadroFX 4800 și monitoare de 27'' widegaumut cu tehnologie IPS acoperind 100% din sRGB şi 96% din AdobeRGB, recalibrate cu ajutorul colorimetrelor o dată la 2 săptămâni.

 

     X-TREND este un magazin online pentru arta de perete, oferind un sortiment mare de tablouri şi printuri de artă pentru toate interesele, stilurile de decorare și orice buget. Găsiți-vă printurile de artă preferate. Explorează colecțiile noastre speciale. Apoi, alege dintr-o gamă largă de cadre personalizate, panză, lemn, montare și alte opțiuni potrivit gusturilor tale, la prețuri uimitoare. Începeți căutarea acum și vei vedea cum || X-TREND ||  transformă modul in care lumea se descoperă și personalizează arta.

tablou fotomozaic (photomosaic) x-trend

   Cu ajutorul pe plotter-ului din dotare Canon IPF 8300 oferim servicii de plotare CAD / GIS sau afișe full color de la A3 până la A0+ sau formate nestandard cu o lăţime maximă a hartiei de 1118mm - 44'' si o lungime maximă a printului fără întrerupere de 18m. Suportul de printat este hartie inkjet originala Canon HQ de 90g/m2 sau Canon HW 120g/m2, la alegerea clientului.

Având în vedere faptul că folosim doar consumabile originale, atât cerneala originală CANON Lucia Ex cât și hartie CAD sau foto Canon, calitatea printului este de fiecare dată excepțională la un preț la care la momentul actual pe piața românească marea majoritate a printurilor inkjet (peste 90%) sunt efectuate cu ajutorul consumabilelor de calitate îndoielnică importate din continentul asiatic.

Cerneala Canon Lucia Ex este cel mai nou și mai inovator sistem de cerneală în 12 culori pe bază de pigmenți. Sistemul este dublat de o tehnologie îmbunătățită de procesare a imaginii pentru a oferi o gamă largă de culori, gradații fine, efect metalizat redus și o foarte bună rezistență la zgâriere.

Printurile pe hârtie fotografică sau pe canvas (pânză) atât alb-negru cât şi color sunt efectuate cu profilele de culoare masurate de către noi cu ajutorul spectrocolorimetrului, iar prelucarea înainte de printare este efectuată pe stații garfice dotate cu placi video Nvidia QuadroFX 4800 și monitoare de 27'' widegaumut (1.07 mld. culori faţă de 16.7 mil. de culori un monitor clasic LCD/LED)  cu tehnologie IPS acoperind 100% din sRGB şi 96% din AdobeRGB, recalibrate cu ajutorul colorimetrelor o dată la 2 săptămâni.

Canon imagePROGRAF 8300 este una dintre cele mai bune imprimante de fine art din lume,castigatoare a premiului de excelenta BERL( Business Equipment Research and Test Laboratories) la categoria imprimantelor de format mare. Anuntata in martie 2010 la WPPI (Wedding & Portrait Photographers International) Canon imagePROGRAF 8300 foloseste un nou set de cerneluri LUCIA EX, a caror noua formula permite obtinerea de rezultate exceptionale ale calitatii imaginii si durabilitatii. Organismul independent Wilhelm Imaging Research a testat rezistenta in timp a culorilor, rezultatul putand fi descarcat de aici.

 

Color Gamut - In ceea ce priveste spatiul de culoare(color gamut),cernelurile LUCIA EX pot reproduce cu apoximativ 20% mai mult decat cele 12 culori ale imprimantelor iPF anterioare. Fara bronzing si metamerism - Bronzing este acel luciu irizat care apare atunci cand printul este privit dintr-un unghi(de obicei mare)care reflecta lumina.Canon a reformulat si algoritmii de amplasare a punctelor de cerneala pentru a minimiza acest efect,reusind sa obtina cel mai eficient rezultat dintre toate imprimantele de fine art. Acest rezultat este un real beneficiu mai ales pentru printurile alb negru. Canon iPF 8300 a fost deasemenea optimizat pentru a preveni metamerismul ( culorile vazute intr-o anumita sursa de lumina pot avea cu totul alta aparenta in conditii diferite de iluminare-de exemplu relatia intre culorile unei fotografii vazute in lumina incadescenta este diferita de cea a luminii fluorescente etc).

 Suport Adobe CMM - Canon a dezvoltat un plug-in de Photoshop care foloseste BPC(Black Point Compensation).BPC este o componenta Adobe CMM folosita in conversia culorilor intre diferite spatii de culoare(negrul din spatiul sursa este mapat in negrul absolut al spatiului de culoare destinatie) si este foarte important pentru conversiile colorimetrice(Rendering Intent:Relativ Colorimetric) si softproofing. 16 bit - Canon iPF 8300 este singura imprimanta care permite folosirea imaginilor in format 16 bit prin intermediul Print Plug-in de Adobe Photoshop.

Realizarea tablourilor canvas