Expediție și Plată

Livrarea comenzii

Tablourile noastre sunt personalizate sau fabricate la comandă și cu specificațiile clientului. Acest lucru face ca timpul de livrare să înceapă a fi calculat după terminarea lucrului la tabloul dvs. (24 sau cel mult 48 de ore) din momentul confirmării comenzii de către noi. Comanda ta va fi livrată în 24 de ore, în cazul în care a fost plasată înainte de ora 15:00 într-o zi lucrătoare. Dacă ai plasat o comanda după ora 15:00 într-o zi lucrătoare sau într-o zi nelucrătoare, termenul se decaleaza cu zilele scurse pâna în prima zi lucrătoare. Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile cu valoarea totală mai mare de 600 RON beneficiază de livrare gratuită. În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează.
 

Expedierea

Ambalarea și livrarea sunt servicii pe care le realizăm noi, dar raspunderea noastră pentru integritatea și conținutul pachetelor încetează în momentul când acestea au părăsit sediul nostru. Din acest motiv vă sfătuim să verificați coletele la primire, societatea noastră nefiind în nici un fel răspunzatoare pentru eventuale daune provocate după momentul expeditiei către dvs.

Opțiuni de expediție:
 

 •     Poșta Română - expediția prin acest curier, permite ajungerea coletelor și în zonele suburbane sau în localitățile izolate. Este cel mai ieftin serviciu de expediție pentru aceste zone, totuși, trebuie să menționăm că expediția nu este "door to door" ci este necesar să mergeți la ghișeu. Alegeți această variantă doar dacă nu aveți altă alternativă accesibilă, timpul de tranzit fiind relativ mare (3-7 zile lucrătoare);
 •     Fan Courier - un curier cu tradiție pe care îl recomandăm călduros pentru expedițiile în țară. Livrează de Luni pana Sâmbata direct la adresa specificată de Dvs, cu un timp de tranzit de 24-48 ore. Curierul percepe tarife suplimentare fațâ de cele afișate pe site (km în afara rețelei) în cazul în care localitatea dvs. nu este în rețeaua sa de distribuție, de aceea dacă nu vă aflați într-un oraș mare sau reședință de județ, verificați înainte de comandă cât va costa transportul.

  Conditii Returnare
  Conform legislației române, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Astfel că, X-Trend.ro vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în maxim 30 de zile de la data denunțării în scris sau online a comenzii. Suma înapoiată și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client.

   ATENȚIE!!! Comenzile din categoria "Tablouri Personalizate", realizate după fotografia clientului, sau modificate și personalizate după cerințele clientului NU SE RETURNEAZĂ datorită faptului că nu pot fi repuse  în vânzare! De asemenea nu se returnează contravaloarea acestor comenzi. Singura excepție poate să apară în cazul în care primiți un tablou deteriorat din cauza transportului, situație în care va sfătuim să refuzați coletul cu notificarea curierului (Posta sau FanCourier) a motivului pentru care refuzați recepția.  În acest caz vom reface comanda. Plasarea unei comenzi din categoria "Tablouri Personalizate"  atrage după sine acceptarea de către dvs. a condiției mai sus menționate!
   

 • Pentru reclamatii : ANPC .