Promoţii
Tablou Personalizat

Tablou artă Nud

Tablou artă Nud
Vizualizări: 12655
Cod produs: xtrd1174
Disponibilitate: Toate tablourile se execută la comandă în 24h
139,00 Lei Fără TVA: 139,00 Lei


Opţiuni disponibile


* Dimensiune:

Cant: Comandă

Tablou artă Nud 8


tablouri canvas si multicanvas x-trend     Tablouri canvas, tablouri multicanvas, tablouri moderne, tablouri personalizate, design interior. Achiziţionează acest fantastic tablou canvas, şi decorează-ţi casa cu gust.
     Tabloul este realizat în stilul unui opere de artă autentice. Imaginea este imprimată pe pânză  de înaltă calitate, material 240 g/mp cu un finisaj uşor lucios, apoi întinsă pe un şasiu de lemn tratat, cu grosimea de 4cm x 2cm și capsată pe partea din spate. Are aplicată o agăţătoare de alamă, gata de pus pe perete. Pe pânză este aplicat un strat protector antistatic rezistent la UV şi praf, care asigură culori vibrante, stabile timp îndelungat.
     Dacă doriţi alte formate multicanvas, alte dimensiuni, sau alte opţiuni personalizate, vă rugăm sa ne contactaţi prin formularul de contact, vom realiza tabloul conform cerinţelor dvs.
     Nuanţa, tonul şi intensitatea culorii pot varia în funcţie de monitor.

     Corpul uman gol a fascinat întotdeauna omenirea și a fost o temă principală de-a lungul istoriei artei laice sau religioase. Aproape toți zeii Antichității grecești și romane au cunoscut reprezentări în ipostază nudă. Putti sau heruvimii sînt adesea reprezentați ca nuduri sau seminuduri. Din punct de vedere laic, nudul în artă glorifică omul sau subliniază atributele acestuia. În ipostază preponderent decorativă, este creat spre a aduce delectare privitorului. Din perspectivă creștină, rolul nudului este de a celebra corpul în calitatea sa de cea mai frumoasă și uimitoare creație a lui Dumnezeu, amintindu-ne astfel că sîntem făcuți după chipul și asemănarea Lui. În același timp, punctează separarea noastră de divinitate și faptul că purtăm povara pierderii inocenței. Este o încercare îndrăzneață și curajoasă de a răscumpăra pierderea suferită.

Categorie
Nud *
Oameni *
Stil
Pictură *
Tip Canvas
1 x Canvas *
Culoare
Multicolor *
Format
Peisaj *
Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:comentarii la produs: Tablou artă Nud