Promoţii
Tablou Personalizat

Tablouri canvas personalizate foto mozaic

Tablouri canvas personalizate foto mozaic
Vizualizări: 17937
Cod produs: xtrd1005
Disponibilitate: Toate tablourile se execută la comandă în 24h
299,00 Lei Fără TVA: 299,00 Lei


Opţiuni disponibile


* Fisier imagine:

* Dimensiune:

* Arhiva de imagini:

Cant: Comandă

Tablouri personalizate foto mozaictablouri canvas     Achiziţionează acest fantastic tablou canvas, şi decorează-ţi casa cu gust.
     Tabloul este realizat în stilul unui opere de artă autentice. Imaginea este imprimată pe pânză  de înaltă calitate, material 240 g/mp cu un finisaj uşor lucios, apoi întinsă pe un şasiu de lemn tratat, cu grosimea de 4cm x 2cm și capsată pe partea din spate. Are aplicată o agăţătoare de alamă, gata de pus pe perete. Pe pânză este aplicat un strat protector antistatic rezistent la UV şi praf, care asigură culori vibrante, stabile timp îndelungat.
     Acest tablou poate fi realizat în format tablou multicanvas, opţiune disponibilă doar pentru dimensiuni mai mari de 90cm x 120cm. Dacă doriţi alte formate multicanvas, alte dimensiuni, sau alte opţiuni personalizate, vă rugăm sa ne contactaţi prin formularul de contact, vom realiza tabloul conform cerinţelor dvs.

 

 

 

Instrucţiuni pentru comandă:

Pregătiţi o imagine clară pentru imaginea de bază. Imaginea de bază se încarcă prin opţiunea "Încărcare fişier".

incarcare fisier pentru imaginea de baza a foto mozaicului

Foto mozaicul se realizează prin utilizarea unei baze de date de peste 60.000 de imagini pe care le avem în baza noastră de date. Daca doriţi să utilizăm la construcţia foto mozaicului arhiva dvs. de imagini, bifaţi opţiunea "Arhiva mea de imagini". Arhiva dvs. de imagini trebuie să conţină neapărat mai mult de 1000 de fotografii, arhivate .zip. Pentru a ne trimite arhiva vă rugăm să utilizaţi serviciul de trimitere WeTransfer, introduceti adresa noastră de email: vanzari@x-trend.ro, adresa dvs. de email pe care aţi utilizat-o în comandă. iar la mesaj numele dvs, nr. de telefon si ID comandă.

Arhiva dvs de imagini

 

Pentru rezultate optime, ţineţi cont de următoarele reguli:

Mai întâi de toate, este necesar să îţi placă imaginea de bază. Obiectul, scena, amintirile legate de fotografie - tot ceea ce trebuie pentru a genera vibratii pozitive. X-Trend vă permite să creați colaje de înaltă rezoluție, care pot fi tipărite într-un format mare pentru a-ţi aduce bucurie, dumneavoastră, prietenilor și familiei.

Master-imagine pentru Artensoft Photo Collage Maker Colaj foto

   

În al doilea rând, folosiți prim-planuri ca imagini de bază. Este foarte important pentru a crea un foto mozaic bun. Alegeţi un portret sau o fotografie macro, altfel poate fi aproape imposibil de recunoscut în imaginea finală. Acesta este motivul pentru care fotografiile de grup nu sunt o alegere buna pentru un colaj, în timp ce portrete de studio sau fotografii în prim-plan deveni surse excelente pentru tabloul tău.

Master-imagine pentru Artensoft Photo Collage Maker Colaj foto

   

A treia caracteristică a unei imagini de bază este claritatea foarte bună. Claritatea obiectului principal este cel mai important lucru. În ceea ce privește orice altceva, cum ar fi fundalul și alte elemente nesemnificative  e bine sa fie defocalizate.

Master-imagine pentru Artensoft Photo Collage Maker Colaj foto

   

Contrastul imaginii de bază este la fel de important. Culori luminoase și vii, precum și tranzițiile bruște între culori pot evidenția și accentua emoțiile obiectului principal. Imaginați-vă: un portret de mireasa cu un buchet imens de trandafiri pe un cer albastru senin...

Master-imagine pentru Artensoft Photo Collage Maker Colaj foto

Master-imagine pentru Artensoft Photo Collage Maker Colaj foto

   
   
Graţiela Mândru Pe 02.08.2014
1 opinii
Am fost puţin sceptică în privinţa unui astfel de tablou. Am trimis toate pozele cu mine şi când am primit coletul am rămas uimită!!! E extraordinar... mulţumesc din suflet!!!!

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine:comentarii la produs: Tablouri canvas personalizate foto mozaic