Termeni si Condiții

Colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal

Cand vizitati site-ul web al X-Trend.ro (SC PALADIN SRL), serverul de web inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii internet si site-ul web de pe care ne vizitati. Alte date personale vor fi memorate numai daca sunt oferite voluntar de dumneavoastra, de exemplu, in contextul unei inregistrari, al unui sondaj de opinie, concurs sau in cursul executarii unui contract.
Cand prin intermediul prezentului Site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail), modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile X-Trend.ro (SC PALADIN SRL), dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Informatii pentru utilizatori (vizitatori)

Ca utilizator (vizitator) aveti urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare atunci cand este cazul;
- sa mentineti si innoiti, atunci cand situatia cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Totodata va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem cat si orice sistem sau informatie;
- sa publicati material cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridical, materiale ori informatii prohibite de prevederile legale in vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare incidente.
In caz de nerespectare a acestor conditii, X-Trend.ro (SC PALADIN SRL) si afiliatii sai se disociaza de autorul acestora, va sterge informatiile respective si poate actiona pe cale legala.

Pe langa termenii si conditiile care sunt reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca X-Trend.ro (SC PALADIN SRL) poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest site.
Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne la adresa: office@x-trend.ro

Livrarea comenzii

Tablourile noastre sunt personalizate sau fabricate la comandă și cu specificațiile clientului. Acest lucru face ca timpul de livrare să înceapă a fi calculat după terminarea lucrului la tabloul dvs. (24 sau cel mult 48 de ore) din momentul confirmării comenzii de către noi. Comanda ta va fi livrată în 24 de ore, în cazul în care a fost plasată înainte de ora 15:00 într-o zi lucrătoare. Dacă ai plasat o comanda după ora 15:00 într-o zi lucrătoare sau într-o zi nelucrătoare, termenul se decaleaza cu zilele scurse pâna în prima zi lucrătoare. Nu suntem răspunzători pentru întârzierile ce pot apărea în procesul de livrare efectiv, după ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile cu valoarea totală mai mare de 600 RON beneficiază de livrare gratuită. În cazul stornării comenzilor sau Retur, costul de transport nu se stornează.
 

Expedierea

Ambalarea și livrarea sunt servicii pe care le realizăm noi, dar raspunderea noastră pentru integritatea și conținutul pachetelor încetează în momentul când acestea au părăsit sediul nostru. Din acest motiv vă sfătuim să verificați coletele la primire, societatea noastră nefiind în nici un fel răspunzatoare pentru eventuale daune provocate după momentul expeditiei către dvs.


Conditii Returnare

Conform legislației române, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului.” Astfel că, X-Trend.ro vă va înapoia contravaloarea produselor comandate în maxim 14 de zile de la data denunțării în scris sau online a comenzii. Suma înapoiată și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, acestea fiind suportate de către client.

 ATENȚIE!!! Comenzile din categoria "Tablouri Personalizate", realizate după fotografia clientului, sau modificate și personalizate după cerințele clientului NU SE RETURNEAZĂ datorită faptului că nu pot fi repuse  în vânzare! De asemenea nu se returnează contravaloarea acestor comenzi. Singura excepție poate să apară în cazul în care primiți un tablou deteriorat din cauza transportului, situație în care va sfătuim să refuzați coletul cu notificarea curierului (Posta sau FanCourier) a motivului pentru care refuzați recepția.  În acest caz vom reface comanda. Plasarea unei comenzi 
din categoria "Tablouri Personalizate"  atrage după sine acceptarea de către dvs. a condiției mai sus menționate!

"Termeni si Conditii" constituie, in intregime, un acord incheiat intre dumneavoastra si X-Trend.ro (SC TOMOIAGA & ASOCIATII SRL) in privinta utilizarii site-ului www.X-TREND.ro.